Знайдено зниклих житомирських школярок

Знайдено зниклих житомирських школярок

18.03.15 10:00 0 612
Двох сестер, які пішли з дому 15 березня, працівники міліції знайшли увечері наступного дня в обласному центрі. Школярок повернуто батькам, їх здоров'ю ніщо не загрожує. Встановлено, що вони після сварки з батьками самостійно пішли з дому, аби розважитися.

Увечері 15 березня про зникнення двох доньок, віком 12 та 17 років, до Житомирського міськвідділу УМВС повідомив їх батько.

З'ясувалося, що школярки пішли з дому ще вранці, залишивши батькам записку з проханням їх не шукати. Дівчата взяли із собою документи, речі та гроші.

- Для розшуку зниклих дітей було задіяно максимальну кількість особового складу міськвідділу та патрульної служби. Також інформацію розповсюджено у місцевих ЗМІ та у соціальних мережах, - коментує начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока.

Близько 19.00 16 березня дівчаток знайшли. Правоохоронці виявили, що запрацював мобільний телефон однієї з них. Дівчата вирішили зателефонувати батькам та повернутися додому. Їх забрали з однієї з центральних вулиць м. Житомира.

З'ясувалось, що сестри пішли з дому через конфлікт із батьками. Увесь час, поки їх розшукували, юнки розважалися та гуляли вулицями міста. Заночували вони на горищі однієї з багатоповерхівок.

Нині школярки знаходяться вдома. Працівники кримінальної міліції у справах дітей провели з родиною профілактичну роботу та сподіваються, що у подальшому таких неприємностей у них не трапиться.

Правоохоронці зазначають, що дорослим слід вчити дітей елементарним правилам безпечної поведінки в різних ситуаціях та до кого звернутись у разі потреби.

Також батькам варто постійно контролювати місце знаходження власних дітей, їх оточення та коло спілкування.

Пам'ятайте: у разі, якщо дитина вчасно не з'явилася додому і ніхто не знає про її місце знаходження, необхідно негайно звернутися до міліції.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повідомлено про підозру ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ