Івано-Франківськ: секретар міської ради переконаний,що відновлювати покриття тротуарів міста потрібно бруківкою,а не асфальтуванням

Івано-Франківськ: секретар міської ради переконаний,що відновлювати покриття тротуарів міста потрібно бруківкою,а не асфальтуванням

18.03.15 14:19 0 679
Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко нагадав комунальним службам міста про прийняті рішення МВК щодо відновлення пішохідних зон

Під час оперативної наради у вівторок, 17 березня 2015 року, йшла мова про незакриті розкопки на території міста. З потеплінням комунальні служби міста повернулись до виконання ремонтів свої мереж, а тому й проводять розкопки як проїзних зон так і пішохідних.

Секретар міської ради Микола Вітенко нагадав комунальникам міста про прийняті у минулому році рішення виконавчого комітету щодо відновлення місць розкопок. Зокрема Микола Вітенко сказав, що у сьогоднішній час потрібно повністю відмовитись від асфальтного покриття пішохідних зон.

«Відновлювати покриття тротуарів міста потрібно не асфальтом, а бруківкою. З господарської точки зору це є вигідно та раціонально, адже згодом бруківку можна знімати і укладати заново, а з асфальтним покриттям цього робити неможливо» - зазначив Микола Вітенко.

Також секретар міської ради закликам балансоутримувачів житлового фонду міста з теплопостачальними організаціями владнати питання повірки та обслуговування лічильників обліку тепла.

«Очевидно, що теплопостачальні організації, чи то СТЕК чи ТКЕ повинні бути зацікавлені в цьому питанні найбільше, адже це їхня галузь і не ЄРЦ повинно обслуговувати та повіряти ці лічильники» - сказав Микола Вітенко.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку весняні старти ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ