В Івано-Франківській області рятувальники провели навчання для дітей в рамках акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти"

В Івано-Франківській області рятувальники провели навчання для дітей в рамках акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти"

18.03.15 13:28 0 697
16 березня 2015 року працівники Тлумацького районного відділу У ДСНС України в Івано-Франківській області провели Всеукраїнську громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти!». Захід відбувся на території ЗОШ І-ІІІ ст. в місті Тлумач.

Головним завданням акції стало ознайомлення і навчання дітей та дорослих основним правилам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпечної життєдіяльності населення, популяризація професії рятувальника. У проведенні заходу був задіяний особовий склад 5 державної пожежно-рятувальної частини та працівники Тлумацького районного відділу У ДСНС України в Івано-Франківській області.

Працівники Тлумацького районного відділу У ДСНС України в Івано-Франківській області та особовий склад 5 державної пожежно-рятувальної частини м. Тлумач провели для присутніх показовий виступ із залученням пожежно-рятувального автомобіля та спеціальної техніки. Рятувальники продемонстрували показ пожежно-рятувального обладнання та техніки під час виникнення різних надзвичайних ситуацій. Діти змогли спробувати себе у ролі справжніх рятувальників, позмагатись між собою хто швидше вдягне одяг пожежника-рятувальника. Працівники звернули увагу присутніх на основні правила безпечної поведінки вдома при користуванні електричними та газовими приладами, застерегли школярів від небезпечних забав із сірниками й запальничками. Дізналися від працівників про заходи безпеки у разі знаходження вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів.

Під час проведення Всеукраїнської громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» школярі змогли дізнатись від фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій багато корисної інформації та навчились правильно реагувати під час виникнення надзвичайних ситуацій і зауважили, що професія рятувальника є дуже необхідною для забезпечення безпеки громадян, збереження її національного багатства й довкілля, але в той же час є дуже нелегкою та небезпечною.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковина: металобрухт у ...

КОМЕНТАРІ