На Вінничині голова облдержадміністрації відвідав переселенців з Криму,що проживають у Новій Греблі Калинівського району

На Вінничині голова облдержадміністрації відвідав переселенців з Криму,що проживають у Новій Греблі Калинівського району

18.03.15 12:51 0 641
17 березня голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відвідав село Нова Гребля Калинівського району, де зустрівся з вимушеними переселенцями з Криму, що проживають на території населеного пункту.

Саме у Новій Греблі знайшли торік прихисток 36 кримських сімей, для потреб яких було реконструйовано колишній гуртожиток місцевого професійно-технічного училища. Аби створити належні для проживання умови, у минулому році коштами благодійників – а це понад 1 млн. гривень – проведено капітальний ремонт приміщення, встановлено нові котли опалення, замінено вікна, відновлено газопостачання, облаштовано систему водовідведення та здійснено усі необхідні внутрішні роботи.

На у Новій Греблі проживають 117 переселених осіб, 63 з яких – діти віком до 18 років.

Керівник області поспілкувався з вимушеними переселенцями з питань надання їм практичної допомоги та соціальної реабілітації, а також поцікавився першочерговими потребами кримчан та проблемними питаннями, з якими вони зіштовхуються.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ