На Вінничині міжнародний Бізнес Форум SUBF 2015

На Вінничині міжнародний Бізнес Форум SUBF 2015

18.03.15 18:03 0 658
Експортери та виробники Вінниччини мають змогу взяти участь у Міжнародному Бізнес Форумі SUBF 2015, який пройде 20-23 квітня 2015 року в м. Кошице (Словаччина).

Форум є першою українською площадкою для вітчизняних експортерів на терені ЄС, що дозволяє зібрати велику кількість закордонних інвесторів та замовників без галузевого обмеження.

SUBF 2015 – це словацько-український (організований представниками 2-х країн) міжнародний бізнес форум, який проходитиме за участю інших країн Євросоюзу.

Запланований наступний формат заходу:

- пленарна частина – виступ гостей рівня урядів країн учасників;

- переговори у форматі B2B (учасники форуму реєструються заздалегідь і можуть, як призначати переговори з важливими для них зареєстрованими учасниками, так і самі стати об'єктом запиту переговорів);

- експозиція компаній-учасників;

- тематичні та презентаційні конференції.

21-23 квітня відбудуться бізнес-конференції по секціям (енергетична, будівельна, з ІТ-технологій, з туризму), круглі столи, двосторонні переговори партнерів;

Бізнес-форум проходитиме у рамках програми «Дні культури України 2015».

До форуму буде випущений каталог учасників.

Довідка:

Кошицький самоврядний край є прикордонним регіоном, який межує із Закарпатською областю. У 2013 році Кошице та Марсель були обрані культурними столицями Європи.

Кошице знаходиться в 100 км від Ужгорода (1.50 год. автомобільним транспортом). Логістичне сполучення: потягом до Ужгорода, з Ужгорода автотранспортом або потягом до м. Кошице.

Більш детальна інформація щодо умов участі в заході розміщена на офіційному сайті організатора компанії «Кратос»: www.kratos.net.ua.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ