По всій Україні стартував проект «100 тисяч книжок для сільських бібліотек»

По всій Україні стартував проект «100 тисяч книжок для сільських бібліотек»

18.03.15 11:17 0 1146
9 березня 2015 року в містах України розпочався культурно-соціальний проект «100 тисяч книжок для сільських бібліотек», започаткований у співпраці Фундації Дарини Жолдак , Клубу «Коло», Української бібліотечної асоціації, Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» та ГО «Форум видавців».

Мета проекту – оновити фонди сільських бібліотек, щоб діти сільської місцевості мали доступ до сучасної та якісної літератури – як навчальної, так і художньої. Збір книжок триває в загальноосвітніх навчальних закладах міст України, які погодилися стати учасниками проекту. Книги передають учні, що виявили бажання долучитися до благодійного збору; фонди бібліотек ЗНЗ до акції не залучаються. Передати книги для сільських бібліотек школярі можуть до 17 квітня.

Навчальні заклади, які на даному етапі мають бажання долучитися до проекту і допомогти зі збором якісної літератури для дітей сільської місцевості, можуть стати його учасниками, заповнивши реєстраційну форму за покликанням (http://goo.gl/jB73KA). Реєстрація ЗНЗ-учасників триватиме до 2 квітня. Зібрана в навчальних закладах література буде передана до тих сіл, які розташовані в їхній області.

Детальніше про умови проведення благодійного збору «100 тисяч книжок для сільських бібліотек» можна почитати за покликанням http://zholdak.org/100-tysyach-knyzhok-dlya-silskyh-bibliotek/

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Тернополі триває ...
Наступна новина: Цьогорічна посівна кампанія ...

КОМЕНТАРІ