В Закарпатській області берегівські оперативники затримали жінку з метамфетаміном

В Закарпатській області берегівські оперативники затримали жінку з метамфетаміном

18.03.15 14:23 0 658
Працівники карного розшуку Берегівського райвідділу міліції затримали серед ночі на вулиці міста 22-річну мешканку Виноградівського району. В кишені штанів молодиці правоохоронці виявили шприц із наркотиком метамфетамін.

Близько 23-ї години на вулиці Берегова співробітники карного розшуку помітили не місцевий автомобіль, який викликав у правоохоронців оперативний інтерес. Автівка вже тривалий час стояла в неосвітленому провулку, в її салоні сиділи двоє не місцевих чоловіків.

Чоловіки пояснили правоохоронцям, що чекають на співмешканку одного з них. Коли ж міліціонери спільно з чоловіками під'їхали до місця, де на них чекала їх знайома, та явно розгубилася та почала нервувати. Як з′ясувалося, недарма – в кишені молода пані ховала наркотики...

Виявлений наркотичний засіб правоохоронці вилучили та направили на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів). Молодиці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

- Де молода жінка взяла наркотики та з якою метою їх зберігала, з'ясує слідство,- каже начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ