В Закарпатській області керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння – це не тільки дорого,але і небезпечно для всіх учасників дорожнього руху

В Закарпатській області керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння – це не тільки дорого,але і небезпечно для всіх учасників дорожнього руху

18.03.15 16:02 0 608
З початку року лише за три місяці на території Закарпатської області сталося 5 дорожньо-транспортних пригод з вини нетверезих водіїв. Найкривавіша з них сталася нещодавно на Тячівщині, де з вини п’яного водія загинули двоє пішоходів.

З початку року працівниками Державтоінспекції Закарпаття було складено 298 адміністративних протоколів по статті 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння або відмова від освідчення), з яких 7 водіїв судом було позбавлено права керування, 44 виписано штраф та для 1 водія мірою покарання став адміністративний арешт.

Нагадаємо, що штраф за керування автомобілем у стані сп'яніння становить від 3400 до 5950 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.

Шановні водії, відповідально та принципово ставтеся до питання тверезості за кермом! Загалом, боротьба з пияцтвом за кермом це постійна і систематична робота інспекторів ДАІ, які здійснюють ряд заходів спрямованих на виявлення нетверезих водіїв. Треба пам”ятати! алкоголь та кермо- не сумісні речі.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку довгожителька ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ