Працівники ДАІ та громадські активісти говорили про безпечний велорух на вулицях Львова

Працівники ДАІ та громадські активісти говорили про безпечний велорух на вулицях Львова

18.03.15 08:07 0 620
У відділі Державтоінспекції Львова відбувся «круглий стіл» на тему: «Велосипедний рух: безпека велосипедистів та їх навчання».

У заході взяли участь представники громадської організації «Львівська Асоціація Велосипедистів», «ВелоПатруль Львів», кампанії з безпеки дорожнього руху «Безпечне місто», а також керівництво та працівники відділу Державтоінспекції Львова.

Питання безпеки на дорозі водіїв «двоколісних», знання та виконання ними Правил дорожнього руху України є надзвичайно актуальним саме на початку весняно-літного періоду.

У зв’язку із потеплінням, враховуючи економічну складову, все більше людей використовують велосипеди не тільки для відпочинку, а й для щоденного пересування. Відповідно, кількість велосипедистів зростає, збільшуються й ризики ДТП за участю цієї категорії учасників дорожнього руху.

Саме тому необхідно консолідувати зусилля правоохоронців, місцевих органів влади, громадськості щодо покращення умов велосипедного руху.

Одним із пріоритетних питань «круглого столу» було питання організації навчання велосипедистів, у тому числі дітей, основним правилам дорожнього руху.

Вже наступного тижня має відбутися спільний рейд працівників ДАІ та громадських активістів щодо порушень правил дорожнього руху на велосипедних доріжках.

Відділ Державтоінспекції м. Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 77 жителів області ...

КОМЕНТАРІ