В Чернігівській області фахівці міського відділу УДСНС провели профілактичні заняття серед учнів школи №25

В Чернігівській області фахівці міського відділу УДСНС провели профілактичні заняття серед учнів школи №25

18.03.15 12:09 0 667
З метою навчання учнівської молоді правилам пожежної безпеки, поведінки у різних життєвих ситуаціях, а також у разі виявлення вибухонебезпечних і підозрілих предметів, фахівцями Чернігівського міського відділу УДСНС України у Чернігівській області проводяться профілактично-роз’яснювальні заходи у навчальних закладах міста.

16 березня рятувальники завітали до учнів третього класу школи №25. Під час заняття діти активно спілкувались з фахівцем ДСНС, задавали запитання, проте і самі показали достатньо високу обізнаність з питань безпеки життєдіяльності. Урок виявився досить цікавим, а головне – пізнавальним. Позитивним моментом таких заходів є те, що під час їх проведення відбувається зворотний зв'язок між учнями і фахівцями Служби порятунку «101», а, відповідно, діти отримують необхідні знання з безпеки у цікавій для них формі, тож і запам’ятовують їх надовго.

Слід зазначити, що у цьому році рятувальники Чернігівського міського відділу УДСНС України у Чернігівській області провели такі профілактично-роз’яснювальні заходи у 14 навчальних закладах міста.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ