В Чернігівській області пустощі з сірниками 4-річного хлопчика призвели до пожежі господарчої споруди

В Чернігівській області пустощі з сірниками 4-річного хлопчика призвели до пожежі господарчої споруди

18.03.15 10:02 0 730
16 березня о 16:55 до Служби порятунку «101» у Щорському районі надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі у с. Займище. До місця пригоди оперативно прибули вогнеборці 8 державної пожежно-рятувальної частини з райцентру. Завдяки їх професійним діям, пожежу о 17:15 локалізували, а о 18:40 остаточно ліквідували. В ході гасіння не допущено розповсюдження вогню на поруч розташований будинок та врятовано матеріальних цінностей загальною вартістю майже 60 тис. грн.

Причиною пожежі послужили пустощі з вогнем 4-річного онука господарки. Як з’ясувалося, доки бабуся займалась по господарству, залишений без її уваги Данилко знайшов на видному місці сірники та вигадав з ними небезпечні ігри в господарчій будівлі. Допитливому хлопчику захотілося побачити, як горить сіно. В результаті пожежі вогнем знищено дах споруди, а бабусі та батькам доведеться провести з Данилком роз’яснювальну роботу. На щастя, дитина не постраждала.

Незабаром розпочнуться канікули, тож рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до батьків з проханням: не залишайте дітей без нагляду, контролюйте їх розваги та виховуйте навички культури безпечної поведінки. Виділіть кілька хвилин, аби провести з ними роз’яснювальну роботу. Пам'ятайте, життя Ваших дітей залежить лише від Вас самих!

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Знайдено зниклих ...
Наступна новина: На Вінничині наше спільне ...

КОМЕНТАРІ