Прокуратура відстояла у суді право власності ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів» на об?єкти нерухомості вартістю 1,4 млн грн

Прокуратура відстояла у суді право власності ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів» на об?єкти нерухомості вартістю 1,4 млн грн

18.03.15 15:01 0 647
Погодившись із доводами прокуратури Рівненської області, господарський суд Рівненської області 03.03.2015 постановив рішення, яким зобов'язав приватну структуру повернути нерухоме майно вартістю 1,4 млн грн у власність ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів».

Підставою для позовних вимог прокуратури в інтересах держави стало те, що нерухоме майно заводу (а саме - станції освітлення, водозворотнього циклу, очистки промстоків та прохідна), було незаконно передано у 2011 році до статутного фонду одного із ТзОВ на підставі рішень загальних зборів товариства, які згодом судом були визнані недійсними. У подальшому спірні приміщення були відчужені на підставі договорів купівлі-продажу та перебували у незаконному володінні третіх осіб.

Таким чином, завдяки прокуратурі Рівненської області захищено інтереси держави в особі Фонду державного майна України та повернуто нерухоме майно законному власнику ? ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів», частка якого знаходиться у державній власності.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі психологи ...

КОМЕНТАРІ