На Рівненщині правоохоронці викрили держслужбовця,який отримав півтори тисячі гривень неправомірної вигоди

На Рівненщині правоохоронці викрили держслужбовця,який отримав півтори тисячі гривень неправомірної вигоди

18.03.15 09:23 0 610
Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Рівненській області викрили головного спеціаліста державної реєстраційної служби одного із районних управлінь юстиції, який вимагав та одержав неправомірну вигоду від фізичної особи за прискорення державної реєстрації прав власності на земельні ділянки та видачу витягів з них.

Грошові кошти, які держслужбовець вимагав та отримав, вилучені і приєднані до матеріалів кримінального провадження. Вирішується питання про повідомлення підозри у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної виголи службовою особою).

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення інших фактів одержання неправомірної вигоди за прискорення державної реєстрації прав власності на нерухоме майно та видачі витягів з них.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: водій ...
Наступна новина: На Хмельниччині стартує ...

КОМЕНТАРІ