На Тернопіллі психологи Управління обговорили питання надання допомоги вимушеним переселенцям

На Тернопіллі психологи Управління обговорили питання надання допомоги вимушеним переселенцям

18.03.15 15:06 0 738
Події, що тривають на Сході України, руйнують спокій в душах громадян нашої держави, породжують сльози і хвилювання. Чимало людей стають вимушеними переселенцями. Вони втрачають свої рідні домівки, роботу, їдуть від небезпеки поспіхом, не гаючи часу. Опинившись в чужому місті, ці люди потребують підтримки.

Тому днями в Управлінні відбулась семінар-нарада з психологами позаштатної мобільної групи екстреної психологічної допомоги. Під час бесіди розглядалися організаційні питання надання психологічної допомоги вимушеним переселенцям із зони АТО.

Відкрив семінар перший заступник начальника Управління Павук Ігор Володимирович: "Переселенці, що прибувають зі сходу України, потребують турботи, розради, практичної допомоги та психологічної підтримки для того, щоб впоратися з емоційним болем і соціальними проблемами."

Учасникам семінару показали документальні тематичні фільми про надання психологічної допомоги вимушеним переселенцям із зони АТО. Співробітники сектора психологічного забезпечення ЦЗД Управління підготували до показу презентацію роботи психологів Управління з переселенцями Сходу України. Крім того, медики Управління ознайомили членів позаштатної мобільної групи екстреної психологічної допомоги Управління з сучасними аспектами надання медичної допомоги.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура відстояла у ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ