Тернопільські міліціонери розшукують зловмисників,які пошкодили вхідні двері райвійськкомату

Тернопільські міліціонери розшукують зловмисників,які пошкодили вхідні двері райвійськкомату

18.03.15 13:26 0 610
17 березня, о 8 год. 10 хв. до чергової частини Бережанського райвідділу міліції надійшло повідомлення від військового комісара райвійськкомату про те, що вхідні двері адмінприміщення частково обгоріли. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці оглянули будівлю військкомату та виявили, що вхідні двері до приміщення пошкоджені вогнем. Поруч міліціонери знайшли залишки пластикової пляшки, ймовірно, із займистою сумішшю.

Правоохоронці вилучили речові докази та направили їх на дослідження до обласного Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років.

Правоохоронці розшукують осіб, причетних до скоєння злочину. Міліціонери звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо даного інциденту, повідомляти за телефонами у Бережанах 2-12-45, 2-11-36 або 102 у будь-який підрозділ міліції. Анонімність гарантується.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ