На Тернопіллі шумські рятувальники провели акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти."

На Тернопіллі шумські рятувальники провели акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти."

18.03.15 08:38 0 669
Для навчання дітей та підлітків заходам безпеки часто рятувальники проводять акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Такі заходи відбуваються щороку щойно налагоджуються сприятливі погодні умови. Співробітники пожежно-рятувальної служби звертають увагу підростаючого покоління як на правила поведінки у побуті з метою уникнення пожеж, так і на поведінку у випадку надзвичайних ситуацій різного характеру чи виявлення підозрілих предметів.

17 березня рятувальники Шумщини завітали до вихованців Шумбарського навчально-виховного комплексу. Діти з нетерпінням чекали приїзду гостей, адже під час акції рятувальники демонструють багато чого цікавого, а зокрема: можливості пожежно-рятувальної техніки, гасіння умовної пожежі, евакуацію потерпілого.

Із захопленням школярі зустріли пожежний автомобіль. Багато емоцій викликало розгортання рукавної лінії та подача води із ручного комбінованого стволу.

У своїх виступах рятувальники звернули увагу дітей на правила безпечної поведінки під час шкільних канікул, які починаються незабаром. Зокрема, як уникнути пожеж в побуті, та в екосистемах, як поводитися на водоймах, адже саме там найбільше хочеться бути у часи спеки.

Не залишили осторонь рятувальники і правил поводження при виникненні надзвичайних ситуацій різного характеру, зокрема розповіли про правила поведінки у захисних спорудах, дії населення в осередку радіаційного ураження. Усім присутнім було продемонстровано основні аспекти надання домедичної допомоги.

Тож, впевнено можемо сказати, що у цих навчальних закладах до питань безпеки дітей ставляться з усією відповідальністю. Проте на цьому заходи не завершуються та будуть проводитися і в інших загальноосвітніх закладах регіону.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: У Рівненській області ДАІ ...

КОМЕНТАРІ