«Луцькводоканал» перевіряє пожежні гідранти у місті

«Луцькводоканал» перевіряє пожежні гідранти у місті

18.03.15 10:32 0 633
Cьогодні, 17 березня, ремонтні бригади КП «Луцькводоканал» будуть проводити ремонтні роботи пожежних гідрантів на вул. Баранова, 6 та Тополева, 26.

Коментує начальник цеху водопровідно-каналізаційних мереж Леонід Дацюк: “Два рази в рік фахівці КП «Луцькводоканал» разом з представниками МНС проводять планові огляди і перевірки роботи пожежних гідрантів. При виявленні несправних - здійснюють ремонт або їх заміну. Також при цьому, перевіряємо стан оглядового колодязя, в якому знаходиться пожежний гідрант, і встановлюємо вказівники на місцевості, щоб за потреби цей гідрант можна було легко виявити. Так, виявивши несправний гідрант, встановивши причину поломки (в основному - це тривала експлуатація приладу та корозія), ремонтна бригада підприємства приступає до роботи та ліквідовує поломку, щоб у випадку виникнення надзвичайної ситуації, працівники пожежно-рятувальної служби мали змогу ним скористатись. Надалі продовжуємо планову роботу з приведення у відповідність протипожежних пристроїв в обласному центрі та навколишніх селах”.

До слова, на балансі підприємства нараховується 425 пожежних гідрантів. Ремонт одного такого пристрою обходиться підприємству до 700 гривень. Щоб купити та встановити новий гідрант, необхідно майже 1 500 гривень. Відтак, в 2014 році підприємство витратило понад 7 000 гривень на закупівлю та ремонт пожежних гідрантів.

Окрім цього, для покращення якості водопостачання та водовідведення у Луцьку, аварійними службами КП “Луцькводоканал” проводитимуться профілактичні роботи на водопровідних та каналізаційних мережах міста. Профілактика каналізаційної мережі буде відбуватись за такими адресами: пр. Волі, 34 (р-н філармонії), пр. Молоді, 23, вул. Дубнівська, 49, вул. Шевченка, 13. На водопровідній мережі – вул. Квітнева та вул. Сенаторки Левчанівської. Проведення цих робіт планується без припинення водопостачання.

Прес-служба КП «Луцькводоканал»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Акціонери ПриватБанку ...
Наступна новина: Щотижневий звіт про ...

КОМЕНТАРІ