Міліція викрила вінницького студента в торгівлі наркотиками

Міліція викрила вінницького студента в торгівлі наркотиками

19.03.15 13:55 0 621
Вчора в гуртожитку, де він проживав, правоохоронці знайшли близько трьохсот грамів марихуани, розфасованої для продажу, фольгові згортки з речовиною, схожою на амфетамін, та пістолет.

Як повідомив т.в.о. начальника Вінницького міського відділу міліції Кирило Доценко, надійшла оперативна інформація, що студент вінницького вузу займається продажем наркотиків. Вона знайшла своє підтвердження під час огляду його кімнати в гуртожитку.

Міліціонери вилучили та направили на експертизу 15 фольгових згортків з білим порошком, схожим на амфітамін, 4 паперових згортки та 3 полімерні пакетики з марихуаною. Крім того правоохоронці знайшли зброю. За попередніми висновками експертів, це макет учбового пістолета «Макарова».

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Головні зусилля в сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків міліція спрямовує на притягнення до відповідальності розповсюджувачів небезпечних речовин, встановлення та ліквідацію каналів надходження наркотичних засобів. За інформацією Відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, з початку цього року відкрито 68 кримінальних проваджень за торгівлю наркотичними та психотропними речовинами. У злочинців вилучено більше десяти кг наркотиків.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зависимость синдрома ...
Наступна новина: На Закарпатті нетверезий ...

КОМЕНТАРІ