У Волинській області нетверезий правопорушник чинив опір та погрожував міліціонерам

У Волинській області нетверезий правопорушник чинив опір та погрожував міліціонерам

19.03.15 16:30 0 556
Волинянин, будучи напідпитку, наніс тілесні ушкодження земляку. А коли за викликом прибули правоохоронці, почав штовхати і шарпати їх за формений одяг, а одному із них ще й спричинив тілесні ушкодження.

До камінь-каширського районного відділу міліції надійшло телефонне повідомлення від місцевого жителя. Потерпілий повідомив, що невідомий чоловік, котрий перебуває в стані алкогольного сп'яніння, наніс йому тілесні ушкодження.

Подія трапилася близько 19-ї години. Отримавши повідомлення, правоохоронці вирушили за викликом.

Міліціонери прибули на місце події, а відтак встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний місцевий житель. Згодом його запросили у райвідділ міліції для з'ясування обставин події. Однак така пропозиція йому не сподобалася, тож він вчинив активну фізичну протидію, зокрема штовхав міліціонерів і шарпав за формений одяг, а одному із них ще й спричинив тілесні ушкодження.

На вимоги правоохоронців припинити протиправні дії та на попередження про можливість застосувати до нього спеціальні засоби чоловік не реагував. У результаті, відповідно до Закону України «Про міліцію», працівники міліції одягнули на правопорушника кайданки. А після цього доставили в районну лікарню для встановлення ступеню сп'яніння. За сказаними фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Надія ТОРОКАНЕЦЬ,

Камінь-Каширський РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ