На Волині родини героїв Небесної сотні отримали земельні ділянки

На Волині родини героїв Небесної сотні отримали земельні ділянки

19.03.15 08:41 0 690
У Волинській області чотири родини героїв Небесної сотні отримали земельні ділянки різного цільового призначення. Так, у Ківерцівському районі родини Івана Тарасюка та Едуарда Гриневича безоплатно отримали ділянки площею 2 га із земель запасу сільськогосподарського призначення державної власності.

Окрім того, сім'ям Віктора Хомяка та Едуарда Гриневича надано ділянки для індивідуального житлового будівництва у межах населених пунктів із земель комунальної власності у с. Голишів Луцького та у с. Сокиричі Ківерцівського районів відповідно.

Водночас минулого тижня депутати Луцької міської ради на засіданні постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру одноголосно підтримали проект рішення про надання матері загиблого Василя Мойсея лучанці Євгенії Мойсей дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку в обласному центрі. Остаточне рішення з цього питання ухвалять під час найближчої сесії Луцької міської ради.

Наразі спеціалісти Головного управління Держземагентства в області продовжують готувати земельні масиви для родин Небесної сотні, учасників АТО та сімей загиблих у боях на Сході країни захисників Батьківщини, котрі виявлять бажання отримати земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства, будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, садівництва, індивідуального дачного будівництва.

Нагадуємо, що з червня 2014 року за підтримки Уряду розпочалося впровадження ініціативи Держземагентства України щодо забезпечення земельними ділянками учасників антитерористичної операції та родин героїв, які загинули під час Революції Гідності.

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області за ...

КОМЕНТАРІ