В Закарпатській області хустська міліція з"ясовує обставини побиття нетверезого чоловіка

В Закарпатській області хустська міліція з"ясовує обставини побиття нетверезого чоловіка

19.03.15 08:35 0 577
Хильнувши зайвого, 21-річний житель Хустщини став чіплятися до незнайомців на вулиці, внаслідок чого опинився в травматологічному відділенні лікарні.

Серед ночі в Хустський міськвідділ міліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні. Медики повідомили оперативного чергового про те, що до них за медичною допомогою звернувся 21-річний житель с.Велятино.

В лікарню прибула слідчо-оперативна група. Під час спілкування з потерпілим правоохоронцям стало відомо, що чоловік, перебравши оковитої, вночі вештався біля сільського бару. Там зустрів компанію хлопців. Нетверезий потерпілий став чіплятися до них. Один із них не витримав і вдарив його каменем по голові…

Потерпілому стало зле, і він звернувся до лікарів. Лікарі діагностували в пацієнта черепно-мозкову травму й залишили його на лікування в травматологічному відділенні.

Особу його кривдника правоохоронці вже встановили. Ним виявився 19-річний односелець потерпілого.

Слідчий Іван Чопей дану подію за ст.121.ч.1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові в неділю ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ