м. Ужгород: під час пожежі вогнеборці евакуювали 3 людей,ще 2 дітей врятували

м. Ужгород: під час пожежі вогнеборці евакуювали 3 людей,ще 2 дітей врятували

19.03.15 14:39 0 623
Ввечері 17 березня в Ужгороді на вул. Панькевича трапилася пожежа у квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. У цей час вдома знаходилася жінка, яка орендувала помешкання. Помітивши дим, вона вибігла в коридор і почала кликати по допомогу. Почувши її, сусіди о 22:45 повідомили про пожежу до оперативно-рятувальної служби.

Для ліквідації загорання на місце події направили три відділення вогнеборців. Боротьбу із полум’ям вели бійці 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин. О 23:28 їм вдалося локалізувати пожежу й о 23:41 – повністю її ліквідувати. Через сильне задимлення бійці ДСНС евакуювали із сусідньої квартири власника з дружиною та їхню дорослу доньку. Також пожежники врятували двох дітей віком 1 та 4 роки, яких, накривши ковдрами, на руках винесли надвір.

Причину виникнення загорання наразі з’ясовують правоохоронні органи. Завдані стихією збитки встановлюються, адже вогонь знищив частину домашнього майна, а також пошкодив меблі у кімнаті квартири. Крім цього, було задимлено стіни приміщення.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: за лютий 2015 ...

КОМЕНТАРІ