Міліціонерам Хмельниччини представили нового керівника

Міліціонерам Хмельниччини представили нового керівника

19.03.15 16:33 0 550
Управління МВС України в Хмельницькій області згідно наказу Міністра внутрішніх справ від 17 березня 2015 року очолив полковник міліції Микола Семенишин.

До цього правоохоронець керував обласним управлінням міліції в Івано-Франківську.

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА

Микола Олександрович Семенишин народився 25 листопада 1969 року на Хмельниччині. Закінчив Подільський державний аграрно-технічний університет, а згодом — Національну академію внутрішніх справ України. Кандидат юридичних наук.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1990 році міліціонером взводу патрульно-постової служби в місті Кам'янець-Подільському Хмельницької області. Згодом працював у карному розшуці.

З 2000 року очолював Дунаєвецький, а згодом — Кам'янець-Подільський МВ УМВС України в Хмельницькій області. В 2007 році призначений начальником курсу факультету підготовки слідчих навчально-наукового інституту підготовки слідчих і криміналістів Київського Національного університету внутрішніх справ України.

У 2010 році — начальник Тернопільського МВ УМВС України в Тернопільській області.

У 2011 році підполковник міліції Семенишин Микола Олександрович був звільнений з органів внутрішніх справ в запас Збройних сил.

З 2009 по 2011 роки здійснював викладацьку діяльність у вузах України.

В 2011 році — заступник голови правління КП «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт» м. Київ, а в 2012 році — директор цього ж підприємства.

У липні 2014 року повернувся на службу до органів внутрішніх справ та обійняв посаду начальника Управління УМВС України в Івано-Франківській області.

17 березня 2015 року наказом Міністра внутрішніх справ України призначений начальником Управління МВС України в Хмельницькій області.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькі області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові двоє п'яних ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ