У Львові правоохоронці затримали "серійних" автовикрадачів

У Львові правоохоронці затримали "серійних" автовикрадачів

19.03.15 09:51 0 591
Зловмисники – рідні брати, спеціалізувались на викраденні автомобілів Фольксваген. Правоохоронці обґрунтовано підозрюють затриманих у причетності до п'ятнадцяти епізодів викрадення авто.

Працівники карного розшуку ЛМУ ГУМВС України у Львівській області, в ніч на 17 березня, під час скоєння злочину, а саме – незаконного заволодіння двома автомобілями, затримали двох братів - 25-річного та 21-річного мешканців Самбірського району Львівської області. Старший з них вже притягувався до кримінальної відповідальності за автовикрадення.

«Зловмисників затримали у Львові під час викрадення автомобілів Фольксваген Т-4 та Фольксваген Б-3. Пізніше працівники міліції встановили, що зловмисники можуть бути причетними до тринадцятьох випадків викрадення автомобілів, скоєних протягом трьох місяців 2015 року та двох – у минулому році у Львові та в області», - розповів начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Затримані спеціалізувались на викраденні автомобілів Фольксваген – Гольф, В-3, В-4, Т-2, Т-3 та Т-4. Транспортні засоби викрадали переважно у темну пору доби, після чого виїжджали за місто (інколи у ліс), там розбирали викрадені автомобілі на запчастини і продавали. Що не продавалось – здавали у пункти прийому металобрухту.

Під час санкціонованого обшуку на території домогосподарства, де мешкали брати, правоохоронці виявили три викрадених автомобіля, один з яких вже був розібраний на запчастини.

Правоохоронці в ході проведення слідчих дій встановили причетність зловмисників до п'ятнадцяти епізодів незаконного заволодіння автомобілями.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років із конфіскацією майна або без такої.

Старшому з братів суд обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою, молодшому – домашній арешт. Наразі триває слідство, правоохоронці перевіряють братів на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ