На Львівщині засуджено мешканця Прикарпаття,який знайшов на узбіччі дороги партію наркотиків

На Львівщині засуджено мешканця Прикарпаття,який знайшов на узбіччі дороги партію наркотиків

19.03.15 10:37 0 588
За рішенням суду, п'ять років за ґратами проведе мешканець Івано-Франківської області, котрий у автомобілі перевозив особливо-небезпечні наркотичні засоби вартістю 70 тисяч гривень.

Подія трапилася 31 серпня 2014 року близько 21 години на автодорозі в одному з сіл Стрийського району. Того вечора працівники Державтоінспекції затримали мешканця Прикарпаття, який у автомобілі «BMW» перевозив «цінний» багаж. У картонній коробці правоохоронці виявили блістери з таблетками, а також поліетиленові пакетики з білим порошком та один – з речовиною рослинного походження.

Як встановили експерти, 18 пакетиків були наповнені особливо-небезпечним наркотичним засобом - канабісом (марихуаною), загальною масою в перерахунку на висушену речовину близько 14 грам, 163 таблетки, які знаходилися в блістерах з написом «Subutex», містять наркотичний засіб бупренорфін, а ще в одному поліетиленовому пакетику знаходилася психотропна речовина - амфетамін, масою близько 24 грам.

Дії зловмисника правоохоронці кваліфікували за ч.3 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Зловмисник, як під час досудового слідства, так і в судовій залі, стверджував про те, що ці наркотичні засоби напередодні затримання знайшов поблизу автозаправної станції, повертаючись додому в Івано-Франківську область з міста Львова, а так, як сам є наркозалежним, залишив їх для себе.

За незаконне придбання, зберігання та перевезення наркотичних засобів, а також психотропних речовин в особливо великих розмірах, 29-річного мешканця Івано-Франківської області Стрийський міськрайонний суд засудив до п'яти років позбавлення волі, а вилучені наркотичні засоби та психотропні речовини постановив знищити.

Вирок вступив у законну силу.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ