У Львівській області червоноградські правоохоронці склали одинадцять адмінпротоколів на порушників правил адміністративного нагляду

У Львівській області червоноградські правоохоронці склали одинадцять адмінпротоколів на порушників правил адміністративного нагляду

19.03.15 14:03 0 600
Крім того, двом раніше судимим чоловікам встановлено адміністративний нагляд, ще одному – продовжено. За п'ять днів операції, працівники міліції виявили два факти ухилення від проходження адміністративного нагляду раніше судимими особами.

На території обслуговування Червоноградського міського відділу міліції ГУМВС України у Львівській області з 12 березня проводиться операція «Нагляд». Метою цієї операції є вжиття додаткових заходів щодо адміністративного нагляду за особами, котрі звільнилися з місць позбавлення волі.

«За п'ять днів проведення операції, працівники міліції склали одинадцять адміністративних протоколів за ст.187 (Порушення правил адміністративного нагляду) КУпАП. Двом раніше судимим чоловікам встановлено адміністративний нагляд, ще одному чоловіку такий нагляд продовжено. Крім того, ми виявили два факти ухилення від проходження адміністративного нагляду раніше судимими особами», - розповіла заступник начальника СДІМ Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області майор міліції Оксана Коліда.

Під час операції підвищена увага приділяється розшуку осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі та не прибули до обраного місця проживання. Також правоохоронці розшукують адміннаглядових та засуджених до покарань не пов'язаних з позбавленням волі і залишили місце відбування покарання, - повідомила Оксана Коліда.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ