Чернігівська міськрада посилить контроль за роботою пасажирських перевізників

Чернігівська міськрада посилить контроль за роботою пасажирських перевізників

19.03.15 16:57 0 562
Чернігівська міська рада посилить за контроль за роботою пасажирських перевізників, що працюють на міських маршрутах. Про це повідомив перший заступник міського голови Микола Миргородський, який за дорученням міського голови Олександра Соколова провів нараду щодо підвищення якості роботи громадського транспорту. У ній взяли участь представники громадськості, начальник управління транспорту і зв'язку міської ради Володимир Воронін та заступник начальника юридичного відділу міської ради Роман Миколаєнко.

За словами М. Миргородського, усі перевізники, транспорт яких не вийшов на маршрути 16 березня, і які порушили умови укладених із міською радою договорів, отримають попередження. "Якщо ситуація повториться ще раз – договори будуть розірвані в односторонньому порядку через суд", - зазначив перший заступник міського голови.

Також суб'єктам господарювання, які здійснюють пасажирські перевезення у місті за відповідними угодами, запропонують підписати додаткові угоди, в яких передбачать посилення контролю роботи перевізників.

"Умови договорів мають 100% дотримуватися, і забезпечуватися якісні послуги", - сказав М. Миргородський.

Також профільний заступник міського голови пообіцяв розглянути введення нової транспортної мережі у місті, що була свого часу розроблена за участю фахівців Чернігівського національного технологічного університету. Вартість проїзду в міському громадському транспорті буде розглядатися у квітні.

Посадовець висловив сподівання, що до посилення контролю за роботою пасажирського транспорту активно долучиться і громадськість міста, адже ці питання стосуються усіх чернігівців.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ