У Рівненській області завдяки небайдужим рівнянам порушника знайшли та оштрафували

У Рівненській області завдяки небайдужим рівнянам порушника знайшли та оштрафували

19.03.15 14:48 0 562
Працівники ДАІ міста Рівне притягнули до адміністративної відповідальності водія автомобіля «Рено», який порушив ПДР на вулиці Пушкіна міста Рівне

18 березня одному із рівненських сайтів був викладений фотофакт порушення вимог Правил дорожнього руху водієм автомобіля, який залишив свій транспортний засіб на тротуарі, чим самим порушив вимоги п. 15.10.б ПДР. Фото порушника опублікувала у Фейсбуці рівнянка, яка попросила водія допомогти перенести коляску, адже тротуаром рухатися з двома дітьми не було жодної можливості.

Працівники ДАІ на 28-річного Віктора інспектори ДАІ склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 122 КУпАП та винесли постанову у вигляді накладення штрафу 255 гривень.

Крім цього, під час перевірки автомобіля «Рено» за відповідними базами Державтоінспекції інспектори встановили, що цей транспортний засіб перебуває у розшуку Державної виконавчої служби по несплаті штрафів за порушення Правил дорожнього руху. Автомобіль доставили на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів міста Рівне.

Одночасно працівники Державтоінспекції звертаються з проханням до всіх, хто став свідком грубого порушення вимог Правил дорожнього руху, зокрема правил зупинки та стоянки, відразу телефонувати на спецлінію «102» або в управління ДАІ УМВС на номер 63-58-21 для оперативного відповідного реагування та притягнення порушника до адміністративної відповідальності згідно з чинним законодавством.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині тривають ...

КОМЕНТАРІ