У Рівненській області працевлаштування переселенців - спільне завдання служби зайнятості та роботодавців

У Рівненській області працевлаштування переселенців - спільне завдання служби зайнятості та роботодавців

19.03.15 17:33 0 616
Сприяння зайнятості внутрішньо переміщених осіб – пріоритетний напрям роботи Дубровицького районного центру зайнятості. Спеціалісти центру проводять із роботодавцями та іншими соціальними партнерами ґрунтовну й систематичну роботу, що спрямована на вирішення проблеми зайнятості переселенців

Анастасія Молчанова переїхала до с. Лютинськ Дубровицького району на тимчасове проживання з Шахтарська Донецької області. Навчалась у Донецькому національному університеті економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського за спеціальністю «Товарознавство та комерційна діяльність». Опинившись у складних життєвих обставинах, дівчина звернулася до районного центру зайнятості за допомогою в працевлаштуванні на новому місці проживання. Фахівці центру зайнятості підібрали для неї місцевих потенційних роботодавців. Анастасія обрала приватного підприємця Т.Приходько та була працевлаштована у нього продавцем-консультантом.

Одним із прикладів результативної роботи Дубровицького центру зайнятості з громадянами, які перемістилися із зони проведення АТО, є й успішне працевлаштування переселенця з Донбасу Олександра. Маючи професійно-технічну освіту та стаж роботи за спеціальністю бетоняра, чоловік звернулася до центру зайнятості за допомогою. Розуміючи складну ситуацію, в якій опинився Олександр Володимирович, фахівці доклали максимум зусиль до його працевлаштування. Спочатку йому запропонували тимчасову роботу на ТзОВ «Універсальна Поліська компанія». Згодом чоловіка за згодою роботодавця працевлаштують на це підприємство на постійне місце з відшкодуванням єдиного соціального внеску.

Служба зайнятості та роботодавці не мають права залишити цих людей наодинці зі своїми проблемами. Наше спільне завдання – утвердити в людині впевненість у собі, залучити її до роботи та вселити віру в майбутнє.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатські ...

КОМЕНТАРІ