У Рівненській області мрії здійснюються

У Рівненській області мрії здійснюються

19.03.15 10:13 0 704
У цьому переконані Вікторія Комар та Оксана Зайко, які ще недавно були безробітними, а нині за сприяння фахівців Березнівського районного центру зайнятості працюють у дитячому садку

Ще з дитинства Вікторія мріяла про роботу, пов'язану з дітьми, особливо дошкільнятами. Після закінчення школи вступила до Сарненського педагогічного коледжу на факультет «Дошкільне виховання», з цікавістю здобувала знання, оволодівала новою професією.

Студентські роки минули швидко і перед дівчиною постало питання: куди працевлаштуватися. Самостійні пошуки були марні, тому Вікторія звернулася до служби зайнятості. За рекомендаціями спеціалістів центру зайнятості дівчина відвідувала семінари з техніки пошуку роботи, тематичні тренінги, брала участь у громадських роботах на території Моквинської сільської ради.

Її наполегливість змусила долю усміхнутися! У дошкільному навчальному закладі яслах-садочку «Ромашка», що у селі Моквин, відкрили нову дошкільну групу, а вихователем запросили Вікторію Комар.

Оксана Зайко за професією кухар і майже десять років пропрацювала в Моквинській гімназії провідним кухарем. Події, що сталися в її житті, змусили залишити цю роботу в пошуках іншої – такої, що відповідала б рекомендаціям МСЕК.

Перебуваючи на обліку в центрі зайнятості, Оксана всіляко сприяла своєму працевлаштуванню. Вона брала участь у семінарах-тренінгах, самостійно та за рекомендаціями фахівців відвідувала роботодавців з питань працевлаштування.

Коли з'явилася вільна вакансія «каштелян» у Моквинському дошкільному навчальному закладі «Ромашка», Оксана без сумнівів і вагань погодилася працювати – адже ця робота не вимагає великих фізичних навантажень, тож ідеально їй підходить.

За словами завідувачки дитячого садка Галини Зайко, дівчата, які знайшли роботу за допомогою служби зайнятості, працюють з вогником в очах і задоволенням. Вікторія і Оксана нині втілюють у життя свої мрії.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розпочато кримінальне ...
Наступна новина: На Закарпатті зафіксовано ...

КОМЕНТАРІ