У Рівненській області у Володимирці до центру зайнятості завітали діти-сироти

У Рівненській області у Володимирці до центру зайнятості завітали діти-сироти

19.03.15 10:45 0 706
День відкритих дверей провели у Володимирецькому районному центрі зайнятості для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківських прав

Діти – наше майбутнє – і не потрібно нікого переконувати в тому, що від того, якими виростуть найменші громадяни нашої країни, залежить її майбутнє. Але є особлива категорія дітей, яка швидше дорослішає і бачить наше життя таким, яким воно є насправді – добрим, світлим, і водночас – з усіма його великими і дрібними негараздами.

Щоб ознайомити соціально вразливу молодь з можливостями працевлаштування, у районному центрі зайнятості провели День відкритих дверей. У заході взяли участь 17 дітей-сиріт з Володимирецького колегіуму та ВПУ №29. Спеціалісти центру зайнятості надали їм максимум корисної інформації в дохідливій формі. Зокрема, дітям у відеоформаті презентували послуги Рівненського ЦПТО ДСЗ та відеоматеріали про різноманітні професії. Учасники ознайомились із професіографічними папками, оглянули куточок з інформацією про навчальні заклади, освоїли алгоритм роботи з тач-скріном. Фахівці центру зайнятості провели кваліфіковане тестування, яке допоможе дітям у професійному виборі. На консультації з техніки пошуку роботи їх навчили писати резюме та готуватися до співбесіди з роботодавцем.

Юні відвідувачі центру зайнятості отримали корисний роздатковий матеріал і вичерпні відповіді на свої запитання.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ