У Рівненській області мотивують роботодавців до створення нових робочих місць

У Рівненській області мотивують роботодавців до створення нових робочих місць

19.03.15 12:53 0 734
У Сарненському районному центрі зайнятості 12 березня відбувся семінар з роботодавцями «Порядок надання компенсації у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, як один із стимулів роботодавців до створення нових робочих місць».

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Тетяна Сухарева роз'яснила основні положення порядку компенсації, визначила поняття «нове робоче місце», ознайомила присутніх з категоріями безробітних, які належать до соціально вразливих верств населення, зупинилась на переліку пріоритетних видів економічної діяльності. Вона акцентувала увагу роботодавців на умовах працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями на нове робоче місце з компенсацією ЄСВ.

На семінарі розглянули також питання нарахування та сплати єдиного внеску для різних категорій платників, форми статистичної звітності, порядок заповнення та терміни її подання.

Інформацію також представили у вигляді роздаткових матеріалів, листівок, буклетів.

Послугою державної служби зайнятості щодо отримання компенсації витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування в Сарненському районі протягом 2014 року скористалися 25 роботодавців, які працевлаштували 42 безробітних. Серед працевлаштованих – 18 з числа соціально вразливих верств населення. В січні-лютому 2015 року в районі прийнято 6 рішень щодо компенсації ЄСВ роботодавцям.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ