Тернопілля: вивчають роботу управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області

Тернопілля: вивчають роботу управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області

19.03.15 13:27 0 735
Із робочим візитом 18 березня в Тернопільській області перебуває заступник начальника управління ліцензування, обстеження та паспортизації Державної архітектурно-будівельної інспекції України Юрій Васильченко. Він вивчає роботу управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Тернопільській області та співпрацю її представників з органами влади на місцях.

У рамках візиту Юрій Васильченко зустрівся із виконувачем обов'язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іваном Крисаком.

«Ми вивчаємо порушені представниками громадських організацій у зверненні до Президента України проблемні питання будівництва на території міста Тернополя, - зазначив Іван Богданович. – Зокрема, у листі йдеться про запроваджену корупційну схему уникнення передбаченої Земельним кодексом України обов'язковості продажу земельних ділянок комунальної власності або прав на них виключно на земельних торгах, зменшення у місті Тернополі площі зелених зон і парків, а також масової забудови центральної частини міста з порушенням нормативних показників максимально допустимої щільності забудови як окремих ділянок, так і містобудівних утворень. Ці питання потребують детального аналізу та у разі підтвердження наведених фактів відповідного реагування».

Представники Державної архітектурно-будівельної інспекції України ознайомляться із системою будівництва в області та внесе свої пропозиції щодо її вдосконалення та вирішення проблемних питань, зауважив Юрій Васильченко.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Заявки для участі у ...

КОМЕНТАРІ