Тернопілля: на Теребовлянщині відпрацювали алгоритм дій при виникненні надзвичайних ситуацій

Тернопілля: на Теребовлянщині відпрацювали алгоритм дій при виникненні надзвичайних ситуацій

19.03.15 12:03 0 678
У вівторок, 17 березня, в смт. Дружба під керівництвом першого заступника голови РДА Андрія Кривокульського проведено тренування органів управління Теребовлянської ланки Тернопільської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту з виконання завдань на особливий період.

Про це інформує прес-служба Теребовлянської райдержадміністрації.

У рамках тренування відбулось засідання штабу з попередження та ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій на найважливіших об'єктах інфраструктури району.

Після засідання штабу згідно з наперед складеною версією про аварію на котельні Дружбівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів організовано практичні заходи з ліквідації її наслідків. Відповідно до умов тренувань у котельні школи внаслідок вибуху одна людина загинула, двоє отримали травми різного ступеня важкості.

До проведення практичних заходів з ліквідації цієї аварії були задіяні пожежно-рятувальна служба, медичні працівники, правоохоронці, газівники, ремівці. Під час тренування перевірялась готовність сил цивільного захисту району до боротьби з надзвичайними ситуаціями, їх взаємодія у ліквідації наслідків лиха.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді пройде ...

КОМЕНТАРІ