25 дітей Дебальцевого розмістили у нікопольській школі-інтернаті

25 дітей Дебальцевого розмістили у нікопольській школі-інтернаті "Гармонія"

19.03.15 15:09 0 683
Юні переселенці з Донеччини, які більше 2 місяців перебували на оздоровленні у центрі «Солоний Лиман», й надалі залишатимуться на Дніпропетровщині. 17 березня школярі переїхали до м.Нікополя. Вони проживатимуть й навчатимуться у нікопольській школі – інтернаті «Гармонія».

Переїзд був організований відділом кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України в Донецькій області.

У фізіотерапевтичній лікарні «Солоний Лиман» Новомосковського району Дніпропетровської області діти перебували три оздоровчих зміни. За цей час діти відпочили, наздогнали шкільну програму та отримали кваліфіковану медичну та психологічну допомогу. Учні лікувались за окремою програмою, розробленою лікарями курорту.

Адміністрація школи – інтернату гостинно прийняла школярів та представників батьківського комітету. У закладі створені всі умови для комфортного проживання та навчання.

Про те, як дебальцевські діти провели перший день на новому місці, розповів Віталій Боднарук, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС Донеччини, який вирушив до Дніпропетровщини та особисто контролював переїзд і розселення учнів Дебальцевого.

«Діти швидко адаптувались до тісного розпорядку навчального закладу. Сумувати їм не доведеться. У «Гармонії» день розписаний по хвилинам: спортивні, художні секції, навчальний процес, екскурсії та змагання. Програма навчання у школі – інтернаті «Гармонія» забезпечує всебічний розвиток дітей», - зазначив підполковник Боднарук.

Напередодні переїзду переселенців з Дебальцевого відвідав й начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін. Генерал подарував учням мобільні телефони. школярам були вручені й стартові пакети мобільного зв'язку для того, щоб вони могли спілкуватися з батьками та рідними, які залишились у зоні АТО.

Прес-служба ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відкрили ...
Наступна новина: Луцьк: медичні заклади ...

КОМЕНТАРІ