Чернівецька область: виникло 4 пожежі

Чернівецька область: виникло 4 пожежі

19.03.15 12:14 0 580
Впродовж минулої доби на території Чернівецької області виникло 4 пожежі. Так, у селі Банилів Вижницького району пожежа сталася в житловому будинку. Оскільки в конструкціях будівлі багато дерев’яних елементів, то існувала загроза охоплення вогнем всієї будівлі. Тому першочерговим завданням пожежно-рятувальних підрозділів, які були направлені за місцем виклику, було недопущення подальшого розповсюдження вогню. Вогнеборці локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку. Оперативні дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення житловий будинок.

Також одна пожежа минулої доби виникла через спалювання сухої трави. Загорання сталося в селі Недобоївці Хотинського району. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 7 міста Хотин ліквідували пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження полум’я. Вогнем знищено суху траву на площі 200 кв.м..

Всього під час ліквідації пожеж рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 2 будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді пройде ...
Наступна новина: У Львові працівники ДАІ та ...

КОМЕНТАРІ