В кінотеатрах України покажуть фільм з Олегом Скрипкою

В кінотеатрах України покажуть фільм з Олегом Скрипкою

19.03.15 16:45 0 732
16 квітня на широкі екрани країни виходить мелодрама українського виробництва «Моя Русалка, моя Лореляй».

Фільм знятий відомоим грузинським режисером, призером Каннського кінофестивалю Наною Джожджадзе. У 1997 році фільм Нани «1001 рецепт закоханого кулінара», в якому головну роль зіграв П’єр Рішар було номіновано на Оскар.

«З нетерпінням чекаю на вихід фільму «Моя Русалка, моя Лореляй» в Україні. Дуже нервую, оскільки в мене там багато дорогих і улюблених друзів, і хочу, щоб вони отримали задоволення від перегляду. Це легкий, веселий, красивий фільм з прекрасною музикою, з наївними героями, в яких я закохалася і сподіваюся, що вони сподобаються і глядачам.» - прокоментувала Нана Джорджадзе.

Окрім іменитого режисера,«Моя Русалка, моя Лореляй має гідний склад акторів. Головні ролі виконали актриса Катерина Молчанова та молодий актор Евген Риба. Для українського музиканта і лідера гурту ВВ Олега Скрипки це не перша робота в кіно, в мелодрамі він зіграв міліціонера-романтика. У фільмі також знімалися засновник проекту «Маски-шоу» Георгій Делієв, заслужений артист України Валерій Бассель, пародійний хіп-хоп виконавець Репер Сява та актриса Вікторія Варлей.

Зйомки проходили на березі Чорного моря в Одесі. В це місто Нана закохалася з першого погляду і одразу вирішила знімати кіно. Неповторний одеський колорит додає любовній драмі елементи комедії. Закінчили роботу над картиною в кінці 2013 року. Бюджет фільму склав 900 тисяч доларів.

У 2014 році фільм презентували на 5-му Одеському міжнародному кінофестивалі. Картина була представлена на багатьох європейських фестивалях і отримала приз у номінації «Художній фільм» на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Мумбаї (Індія)

«Моя Русалка, моя Лореляй» - це зворушлива, весняна історія кохання. Спокусившись на нову машину Нюрки, 14-річний Федір вирішує одружитися на 18-річній власниці червоного автомобіля. Нюрка мріє покинути провінційне містечко і стати актрисою. Здавалося б, між наївним хлопчаком і місцевої «артисткою» нічого не могло би бути. Однак, їх обох захоплює перше любовне почуття. Це історія про те, що у кохання немає віку, з дорослого воно робить дитину, а дитина вмить стає дорослою. Така природа цього чарівного почуття, яке усім нам так знайомо.

Дистриб’ютором фільму в Україні стала кінокомпанія 435 FILMS Distribution.


Офіційний трейлер фільму



Сторінки кінопоказів:
https://www.facebook.com/435filmsdistribution?skip_nax_wizard=true
http://vk.com/films_distribution
PR-координатор: Катерина Панкова +38 067 323 75 30
Email: 53pankova@gmail.com
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Вінниччина зустріла перших ...

КОМЕНТАРІ