В Житомирській області під час пожежі врятовано родину

В Житомирській області під час пожежі врятовано родину

20.03.15 14:50 0 601
18 березня об 11:38 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про пожежу в двохкімнатній квартирі трьохповерхового житлового будинку, що знаходиться в смт Новогуйвинськ.

Пожежу виявив мешканець селища. Чоловік проходив повз будинок і побачив, що з кватирки виходить густий дим. Він одразу зателефонував до служби порятунку «101».

По прибуттю на місце події вогнеборці встановили, що квартира розташована на 2-му поверсі. Провівши розвідку в середині квартири, рятувальники виявили двох людей. Не зволікаючи, бійці ДСНС винесли потерпілих на свіже повітря та передали до рук працівників швидкої допомоги. Як виявилось, це були 67-річний господар та його 56-річна дружина. Чоловік отримав тяжкі опіки, жінка постраждала менше, їх обох госпіталізували до Житомирської обласної лікарні.

Завдяки оперативним діям пожежу вдалось локалізувати об 11:57, остаточна ж ліквідація відбулася о 12:20. Проте вогонь встиг знищити домашнє майно та пошкодити приміщення житлової кімнати.

За попередньою версією займання сталось внаслідок необережності під час куріння. Зі слів сусідів, чоловік часто палив у квартирі. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення пожежі, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З нагоди річниці ...

КОМЕНТАРІ