В Житомирській області надзвичайники вивільнили з квартирного полону жінку та її двохрічну дитину

В Житомирській області надзвичайники вивільнили з квартирного полону жінку та її двохрічну дитину

20.03.15 18:29 0 618
18 березня близько 17:00 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Коростень надійшло повідомлення про те, що в одній з багатоповерхівок районного центру у власній квартирі зачиненні жінка та її дитина.

Як з’ясувалося, жінка вийшла на балкон у господарчих справах. Її дворічний син грався біля неї, постійно підбігаючи до дверей. Через деякий час вона вирішила вийти з балкону, проте відчула, що двері зачинені. Мати перелякалася, адже не очікувала, що малюк зможе зачинити її. Телефону в неї з собою не було, тому вона почала гукати з вікна на допомогу. Сусіди почувши крики, сповістили про пригоду бабусю дитини. Старенька одразу побігла на допомогу бідолашним, однак вхідні двері квартири також виявилися зачиненими на засув зсередини. Тому вона зателефонувала рятувальникам.

Надзвичайники з’ясували, що квартира знаходиться на 5-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Оцінивши обстановку, вони вирішили діставатися в помешкання через балкон. На автодрабині рятувальники потрапили до балкону та за допомогою підручних засобів відчинили балконні двері. Хлопчик в цей час відпочивав на ліжку. Перелякана матір одразу кинулася до свого малюка та щиро подякувала бійцям ДСНС за оперативну та ефективну роботу.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Грабіжника з Волині ...
Наступна новина: Кредитные функции и формы

КОМЕНТАРІ