Працівники У ДСНС в області взяли участь у семінарі з директорами професійно-технічних навчальних закладів Прикарпаття

Працівники У ДСНС в області взяли участь у семінарі з директорами професійно-технічних навчальних закладів Прикарпаття

20.03.15 16:10 0 634
У зв’язку з введенням режиму підвищеної готовності , працівники У ДСНС в області проводять активну масово-роз’яснювальну роботу серед різних категорій населення та з представниками багатьох установ та відомств. вони взяли участь у семінарі з директорами професійно-технічних навчальних закладів Прикарпаття, у план роботи якого було включене важливе питання навчання населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Начальник відділу зв’язків з ЗМІ та роботи з громадськістю У ДСНС в області Христина Перцович розповіла присутнім про специфіку роботи прикарпатських рятувальників, про випадки пожеж та інших надзвичайних ситуацій на території області, про виявлення вибухонебезпечних предметів, наголосила на важливості дотримання правил безпечної поведінки у повсякденному житті та на вмінні правильно діяти у різних надзвичайних ситуаціях.

Також до присутніх була доведена інформація, як правильно діяти під час отримання сигналу оповіщення, до яких заходів вдаватися, зберігаючи спокій та порядок, як проводити евакуаційні заходи у своїх навчальних закладах. Особливо було наголошено на правильності дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, адже зафіксовані випадки маскування вибухівки під звичайні предмети та дитячі іграшки, що становить особливу небезпеку. На завершення. директорам професійно-технічних навчальних закладів Прикарпаття були роздані листівки застережуючго характеру, які вони розповсюдять серед педагогічного колективу на вихованців своїх установ.

Управління ДСНС в області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Володимир Хомко: «У Рівному ...

КОМЕНТАРІ