В Івано-Франківській області у гостях у рятувальників побували дошкільнята

В Івано-Франківській області у гостях у рятувальників побували дошкільнята

20.03.15 08:05 0 602
До рятувальників завітали особливі гості – вихованці клубу дошкільного розвитку «Смайлик» віком від 3 до 6 років. Дитячі очі відразу прикипіли до пожежного автомобіля, який чекав на маленьких гостей. Діти з цікавістю оглянули велику червону машину, а також обладнання, яким користуються пожежники під час гасіння пожеж, послухали розповіді про те, якою потрібною є професія рятувальника. Також їм у доступній ігровій формі, яку малята сприймають найкраще, розповіли, як важливо слухатися дорослих, а за їх відсутності не брати до рук сірників, не намагатися самому запалити газову плиту чи ввімкнути в мережу побутові електроприлади, не торкатися незнайомих предметів під час прогулянки чи відпочинку.

Діткам наголосили, що попереду у них довге щасливе життя і запорукою цього є їхнє свідоме правильне ставлення до власної безпеки.

Також маленькі гості оглянули виставку пожежно-рятувальної служби, де велике зацікавлення у них викликав і кінно-бочковий хід, яким користувалися пожежники у минулому столітті і скульптура Святого Флоріана, чисельні експонати та фотографії, що розповідають про історію пожежництва на Прикарпатті. Декілька годин минули як одна мить, і, безсумнівно, що цей візит збережеться в їхній пам’яті, як і усвідомлення важливості безпечної поведінки.

Упрапвління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Щодо презентації ...

КОМЕНТАРІ