Прикарпатські правоохоронці викрили та припинили незаконну діяльність пунктів приймання металобрухту

Прикарпатські правоохоронці викрили та припинили незаконну діяльність пунктів приймання металобрухту

20.03.15 10:52 0 592
Упродовж доби міліціонери задокументували три факти незаконного прийому металобрухту. Один нелегальний пункт виявлено у Івано-Франківську, а два інші – у Городенківському та Рожнятівському районах.

Вчора міліціонери викрили осіб, які без державної реєстрації та без спеціального дозволу здійснювали операції з металобрухтом. Зокрема, 46-річний житель Миколаївської області, котрий проживає на Івано-Франківщині, організував та займався незаконним прийомом металобрухту в одному із сіл Городенківського району. За аналогічні незаконні операції з брухтом кольорових та чорних металів кримінальна відповідальність очікує на 33-річного жителя обласного центру.

Також працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції викрили чоловіка та жінку, які вчинили крадіжки металу. Зловмисники були затримані правоохоронцями вночі, якраз тоді, коли прямували вулицями міста із краденим.

За цими фактами працівниками слідчих підрозділів органів внутрішніх справ області розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт від ста до двохсот годин. Наразі слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові Андрій Курков ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ