Правоохоронці Львівщини затримали трьох чоловіків,котрі причетні до скоєння десяти крадіжок з будинків громадян

Правоохоронці Львівщини затримали трьох чоловіків,котрі причетні до скоєння десяти крадіжок з будинків громадян

20.03.15 16:54 0 625
«Працювали» зловмисники у різних районах Львівської, Рівненської та Чернівецької областях. Загальна сума викраденого майна та грошей в різних валютах, за офіційним курсом НБУ, еквівалентна більш ніж 250 тисячам гривень.

Працівники Кам'янко-Бузького райвідділу міліції, 5 березня, затримали трьох чоловік, котрі причетні до скоєння близько десяти крадіжок з будинків громадян на території Львівської, Рівненської та Чернівецької областей.

Ними виявилися 31-річний, 22-річний та 36-річний мешканці Радехівського району. Зазначимо, що 36-річний підозрюваний вже був неодноразово раніше судимим.

«Ми встановили, що у минулому році, зловмисники проникли у будинок мешканця Кам'янко-Бузького району звідти викрали 37 тисяч гривень, 4,5 тисяч доларів США та золоті прикраси. Зокрема, «працювали» вони також і у Буському, Радехівському та Сокальському районах», - розповів начальник Кам'янко-Бузького райвідділу міліції підполковник міліції Ігор Підлужний.

Крім того, правоохоронці з'ясували, що чоловіки причетні до скоєння кримінальних правопорушень у Рівненській та Чернівецькій областях

Загальна сума викраденого майна та грошей в різних валютах, за офіційним курсом НБУ, еквівалентна більш ніж 250 тисячам гривень.

Також правоохоронці встановили, що чоловіки причетні до скоєння крадіжки з церкви у Кам'янко-Бузькому районі. Звідти вони викрали 1600 гривень.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Трьох зловмисників затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: у ВАТ ...
Наступна новина: Житомирщина: співпадання по ...

КОМЕНТАРІ