У львівському аеропорту правоохоронці виявили двох іноземців з підробленими паспортами

У львівському аеропорту правоохоронці виявили двох іноземців з підробленими паспортами

20.03.15 14:04 0 612
Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУМВС України у Львівській області долучилося до проведення оперативно-профілактичої операції «Мігрант». яка розпочалася 10 березня на Львівщині.

У міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького, 12 березня, працівники міліції спільно з прикордонниками виявили двох іноземців з підробленими документами. 20-річний чоловік та 22-річна жінка під час проходження паспортного контролю пред'явили підроблені паспорти громадян однієї з країн Європи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що з 10 по 25 березня на Львівщині триває о0перативно-профілактична операція «Мігрант». До її проведення залучено працівників Державної міграційної служби України, Служби безпеки України та Державної прикордонної служби.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ