Медаллю Малої Академії літератури і журналістики відзначено Управління Державної служби охорони Львівщини

Медаллю Малої Академії літератури і журналістики відзначено Управління Державної служби охорони Львівщини

20.03.15 11:08 0 632
Упродовж кількох років держохоронці Львівщини підтримують вихованців Малої Академії літератури і журналістики, сприяють проведенню щорічного Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я», який проходить на Закарпатті.

У знак подяки за благодійну діяльність та сприяння творчості юних обдарувань, керівництво Малої Академії літератури і журналістики відзначило УДСО Львівщини нагородою – медаллю МАЛіЖ. Її в урочистій обстановці вручив начальнику управління ДСО Львівщини Андрію Петрику відомий письменник і журналіст, ректор МАЛіЖу, заступник голови Правління Міжнародного Центру ЮНЕСКО Василь Тарчинець.

Такої ж нагороди удостоївся і ветеран ДСО Львівщини, полковник міліції у відставці, колишній заступник начальника управління ДСО Василь Біленчук, який з перших днів заснування Малої Академії літератури і журналістики долучився до підтримки її діяльності.

Після вручення медалей за участі ректора МАЛіЖу Василя Тарчинця відбулася презентація другої книги «Рекітське сузір'я» вибраних творів слухачів Малої Академії літератури і журналістики. Правоохоронці з великим захопленням познайомилися із прозовими та поетичними творами юних літераторів. На завершення урочистостей начальник управління ДСО Львівщини Андрій Петрик висловив щиру подяку керівництву МАЛіЖу в особі її ректора Василя Тарчинця і побажав нових творчих успіхів у суспільно-творчій роботі задля розкриття талантів юних обдарувань, проведенні акцій, до яких у міру своїх можливостей будуть долучатися і працівники Держохорони Львівщини.

Найближчим часом при управлінні ДСО Львівщини буде створено героїко-патріотичну, літературно-мистецьку студію «Гарт», яка ввійде до Малої Академії літератури і журналістики. Її відвідуватимуть школярі із міліцейських родин ДСО, а опікуватиметься літстудійцями буде старший офіцер по роботі із громадськістю та мас-медіа Денис Харчук.

Хто знає, можливо, вже у цьому році вихованці студії «Гарт» візьмуть участь у ХІІ Міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузір'я-2015», який відбуватиметься у мальовничому селищі міського типу Міжгір'я, що на Закарпатті. З часом, якщо поталанить, підготують до друку спеціальний випуск літературно-мистецької газети для школярів «Сузір'я», а може і колективну збірку літстудійців «Гарту».

- Мала Академія літератури і журналістики всіляко сприятиме роботі з дітьми працівників Державної служби охорони,- зазначив ректор Академії Василь Тарчинець.

Прес-служба Малої Академії літератури

і журналістики
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ