Представники муніципалітетів з різних куточків України вивчають інноваційний досвід міськради Тернополя

Представники муніципалітетів з різних куточків України вивчають інноваційний досвід міськради Тернополя

20.03.15 15:11 0 616
У сесійній залі Тернопільської міської ради цими днями відбувається засідання асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації міст України», у рамках якого представники муніципалітетів з різних куточків України обговорюють актуальні питання використання інформаційних технологій в управлінні містом. Міський голова Сергій Надал привітав учасників навчального візиту у Тернополі та побажав їм плідної роботи.

«шні виступи і обговорення на засіданні розкриють з різних сторін пошуки і здобутки Тернополя в інформатизації різних сфер життя, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Інтернет, транспорт, зв'язок, комунальна сфера, культура і освіта, управління і документообіг, безпека, – напрямків для інноваційних рішень є багато. Ми ще на початку, проте вірю, що на цьому шляху потенціал нашого міста і городян розкрається в повній мірі. Ми прагнемо бути сучасним, конкурентоздатним, успішним містом».

Протягом двох днів тернопільські фахівці презентують гостям міста систему централізованого відеоспостереження у Тернополі, WI-Fiу парках та тролейбусах, використання електронного документообігу у роботі міської ради, а також платформу «Відкрите місто».

До слова, даний захід проходить в рамках проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні» «ДІАЛОГ»», який реалізується спільно з Агентством США з міжнародного розвитку.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ