Леонід Бицюра: «До виникнення надзвичайних ситуацій маємо бути готовими постійно»

Леонід Бицюра: «До виникнення надзвичайних ситуацій маємо бути готовими постійно»

20.03.15 14:52 0 570
Про евакуацію працівників обласної державної адміністрації йшлося на нараді під керівництвом заступника обласної державної адміністрації Леоніда Бицюри 19 березня.

Участь у ній взяли працівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

Як поінформував виконувач обов'язків начальника управління цивільного захисту облдержадміністрації Ігор Любий, евакуація проводиться при загрозі підтоплення, загрозі викиду небезпечних речовин, загрозі виникнення пожежі та загрозі виникнення терористичного акту.

«Найважливіше при евакуації населення – зберігати спокій та не панікувати», - наголосив Ігор Володимирович.

За словами Леоніда Бицюри, вже неодноразово проводилася евакуація працівників обласної державної адміністрації через повідомлення про можливе замінування.

«Як показує практика, є певні не доопрацювання, - констатував Леонід Олексійович. – Насамперед – евакуація відбувалася занадто довго, дехто відносився до цього суто формально. Звичайно, були хибні виклики, але маємо бути напоготові постійно, зважаючи на ситуацію в країні. Тому я звертаюся до представників всіх структурних підрозділах з пропозицією провести належну роз'яснювальну роботу у всіх відділах. Адже поінформований – значить озброєний».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З нагоди річниці ...
Наступна новина: Буковина готова розмістити ...

КОМЕНТАРІ