Іван Крисак: «Працівники державних установ,які перешкоджають мобілізації,нестимуть відповідальність»

Іван Крисак: «Працівники державних установ,які перешкоджають мобілізації,нестимуть відповідальність»

20.03.15 17:15 0 644
Про заходи щодо забезпечення проведення часткової мобілізації йшлося під час наради, яку 19 березня провів виконувач обов'язків голови облдержадміністрації Іван Крисак. Участь у нараді взяли керівники силових структур області та керівники структурних підрозділів ОДА.

Під час наради обговорили питання щодо покращення проходження мобілізації в області.

«Проведений аналіз виконання заходів мобілізації на території області свідчить про наявсність порушень у роботі органів державних установ, - констатував Іван Крисак. - Головними причинами такого стану справ вважаю неналежне ставлення окремих представників органів державної влади, та органів місцевого самоврядування до заходів забезпечення мобілізації і співпраці з військовими комісаріатами, прорахунки в організації проведення інформаційної кампанії на місцях та роботи з цивільним населенням».

Виконувач обов'язків голови облдержадміністрації підкреслив на необхідності реалізації усіх необхідних заходів щодо беззаперечного і своєчасного виконання визначених оборонно-мобілізаційних завдань. Він також наголосив на особистій відповідальності за результати проведення моібілізації в області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Анатолій Сіренко: За ...

КОМЕНТАРІ