Бійці батальйону "Тернопіль" вдячні жителям Лисичанська за постійну підтримку

Бійці батальйону "Тернопіль" вдячні жителям Лисичанська за постійну підтримку

20.03.15 08:24 0 556
Бійці батальйону міліції спеціального призначення «Тернопіль» вже неодноразово дякували мешканцям Тернопільщини за надання необхідної допомоги. Однак там, на Сході, тернопільські бійці теж не обділені увагою.

Як розповів помічник командира батальйону з матеріального забезпечення Дмитро Гайтко, у Лисичанську бійці зустріли справжніх патріотів, чуйних людей. Місцеві підприємці, вчителі та звичайні городяни приєдналися до волонтерського руху та активно допомагають нашим бійцям.

Вже декілька місяців товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий Дім Кирилова» забезпечує тернопільських правоохоронців найнеобхіднішим з продуктів харчування – хлібом. Власник підприємства Павло Кирилов з перших днів дислокації батальйону в місті розпочав свою волонтерську компанію. Різні хлібопекарські вироби щодня отримують тернопільські правоохоронці. З нагоди дня народження котрогось з бійців пекарі випікають у подарунок великий святковий торт, даруючи імениннику часточку родинного затишку і тепла.

Не перестають дивувати своєю наполегливістю та непосильною працею й активісти громадського об'єднання «Лисичанськ. Громада». Засновник цієї організації – Родіон Романишин, який перший започаткував волонтерський рух у Лисичанську. Як тільки добровільні загони українських бійців зайшли на територію міста, чоловік покинув роботу задля допомоги військовим.

На подвір'ї власного господарства він облаштував польову кухню, аби кожного дня готувати воїнам теплу домашню їжу.

Для початку доброї справи потрібна тільки іскра – вже незабаром до благодійника приєдналися й інші небайдужі городяни. Так утворилася благодійна організація. Завдяки її діяльності і батальйон «Тернопіль» з перших днів дислокації був забезпечений необхідними продуктами харчування – овочами, крупами, консервацією.

Вчитель спеціалізованої школи №8 міста Лисичанськ Віра Усцова не тільки сама займається доброчинністю,а й навчає творити добро своїх учнів. Вона зуміла виховати справжніх українських патріотів. Тернопільські спецпризначенці неодноразово відвідували навчальний заклад. Для бійців діти влаштовували святкування з нагоди Дня міліції, запрошували на різні творчі заходи.

- Від усіх бійців спеціального батальйону міліції хочу висловити подяку за ту підтримку, яку надають нам ці люди, усім, хто вкладає в цю благородну справу частину своєї душі, – зазначив Дмитро Гайтко.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному міська влада ...
Наступна новина: У Львові вже вп’яте ...

КОМЕНТАРІ