Хмельниччина: акція «За чисте довкілля» триває на Ізяславщині

Хмельниччина: акція «За чисте довкілля» триває на Ізяславщині

20.03.15 13:59 0 628
З настанням весни, в рамках проведення акції “За чисте довкілля ”, в Ізяславському районі проводяться заходи щодо наведення порядку, озеленення і благоустрою у всіх населених пунктах.

Метою акції є доведення до ладу санітарного стану прилеглих та закріплених територій, вулиць, парків, залучення широких верств громадськості до створення нових лісових насаджень та виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.

Тема благоустрою є актуальною для району. За останні дні чимало трудових колективів установ, підприємств, організацій, мешканців населених пунктів району долучилися до наведення порядку. На прилеглих територіях учасники акції обрізали дерева та кущі, впорядковували квітники, а також організовано збір та вивіз сміття.

Як зазначив перший заступник голови Ізяславської районної державної адміністрації Павло Ковальчук: «Чисте, ошатне місто чи село – це завдання не лише місцевої влади та комунальних служб. Це результат спільної роботи усієї громади. Прибрати сміття на подвір'ї та біля нього, посадити та побілити дерева, посіяти квіти - це проста для кожної людини справа, що не потребує значних зусиль та великих коштів. І водночас, це вагомий внесок у благоустрій населеного пункту вцілому».

До проведення акції активно долучились працівники комунальних служб, колективи закладів освіти району, працівники районної державної адміністрації, районної бібліотеки та багато інших.

Надалі заплановано проведення ще низки заходів із благоустрою, поліпшення санітарного стану довкілля та озеленення населених пунктів району, для проведення яких буде об'єднано зусилля сільських громад, влади, представників бізнесу, соціальної сфери та громадських організацій.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У львівському аеропорту ...

КОМЕНТАРІ